Dni Kariery w Poznaniu i Warszawie z udziałem Fundacji

26.10.2018

23 października w Poznaniu oraz 25 października w Warszawie Fundacja Rozwoju Talentów brała udział w jednych z najważniejszych targów pracy w roku – Dniach Kariery organizowanych przez AIESEC. Na obu wydarzeniach promowane były płatne staże, bezpłatne warsztaty i wartościowe wolontariaty dostępne na TrampolinaTalentow.pl.

Trampolina Talentów służy rekrutacji utalentowanych studentów, łącząc w sobie obszary CSR oraz Employer Brandingu. Osoby uczące się mogą znaleźć sprofilowaną ofertę nie tylko pod względem kierunku studiów czy doświadczenia, ale także pod kątem dyspozycyjność oraz formy współpracy.

Wszystkie oferty znajdują się na stronie TrampolinaTalentow.pl. Jesienna edycja potrwa do połowy grudnia. Kolejna odbędzie się wiosną 2019. – Dziękujemy organizacji studenckiej AIESEC za zaproszenie nas do współpracy oraz możliwość prezentacji wartościowych dla studentów ofert – mówi Anna Korzeniewska, założycielka Fundacji. – Uczestnikami wydarzenia byli głównie aktywni studenci, którzy planują wykonać ważny krok w swojej karierze. Właśnie takim osobom chcemy pomagać, łącząc utalentowanych kandydatów z renomowanymi pracodawcami – dodaje.