Nasza misja

Misją naszej Fundacji jest dawanie młodym ludziom szans na lepszą przyszłość. Każdy z nas dostał niejedną szansę w życiu, spróbujmy teraz umożliwić młodym zdolnym ludziom łatwiejszy start w przyszłość. Zróbmy to wspólnie.

Naszą misję staramy się realizować codziennie, co nie oznacza, że każdego dnia robimy to samo. Nasze programy wspierają 3 różne grupy:

1. Uczniom szkół podstawowych, gimnazjalnych oraz średnich pomagamy w świadomym i mądrym kreowaniu swojej przyszłości.
  2. We współpracy z najbardziej uznanymi pracodawcami, studentów i absolwentów obejmujemy programami stażowymi, przeprowadzamy dla nich diagnozy kompetencji oraz warsztaty rozwojowe ułatwiające wejście na rynek pracy.
  3. Osoby szczególnie utalentowane w dziedzinach muzyki i sportu wspieramy w realizacji swoich ambicji.

Realizacja naszej misji wymaga współpracy z wieloma różnymi środowiskami – przedszkolami, szkołami, uczelniami, firmami, NGOs oraz instytucjami publicznymi. Nasze dotychczasowe doświadczenie pokazuje, że tylko współpraca oparta na partnerstwie i wspólnym budowaniu wartości, przynosi największe korzyści tym, o których przyszłość na co dzień walczymy.

Nasz zespół

Nasze sukcesy