Czym się zajmuje nasza Fundacja

Codziennie, swoją pracą, staramy się zmieniać otaczającą nas rzeczywistość na lepsze. Cieszą nas efekty: ponad 70% studentów zostaje po stażach u pracodawców, ponad 3500 gimnazjalistów podejmuje bardziej świadome wybory w zakresie dalszej edukacji, naszym talentom umożliwiamy rozwój artystyczno-sportowy. Dbamy, żeby nasze działania odpowiadały na potrzeby młodych ludzi, a nie je kreowały.

1. PROGRAM Przyszłość
Diagnozujemy i rozwijamy potencjał uczniów szkół podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, żeby mądrze i świadomie kreowali swoją przyszłość.
Do tej pory w programie wzięło udział ponad 3500 uczniów.

2. PROGRAM Student Na Rynku Pracy
Łączymy edukację z biznesem, wspieramy studentów w wejściu na rynek pracy, rozwijamy ich potencjał, badamy i diagnozujemy środowiska akademickie i biznesowe.
Do programu zgłosiło się ponad 2000 studentów.

3. PROGRAM TALENTY
Dbamy o rozwój szczególnie uzdolnionych osób poprzez promocję i pomoc merytoryczną, interesujemy się w szczególności windsurfingiem oraz młodymi producentami muzycznymi.
Co roku wspieramy Wojtka Mroczyńskiego w rozwoju sportowym, a producentów w rozwoju muzycznym - w warsztatach wzięło udział ponad 150 producentów.

Dołącz do nas na portalach społecznościowych, gdzie na bieżąco informujemy o prowadzonych przez nas działaniach:

Nasz zespół

Nasze sukcesy