POMAGAMY ZDOBYWAĆ DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE

Najczęściej pojawiającym się wymogiem, jaki pracodawcy stawiają studentom i absolwentom wyższych uczelni, jest doświadczenie zawodowe i odpowiednio rozwinięte kompetencje interpersonalne. Ukończenie studiów, nawet jeżeli możesz się pochwalić najlepszym wynikiem, w dzisiejszych czasach nie jest przepustką na rynek pracy. Wierzymy, że zdobywanie wiedzy na równi z doświadczeniem przynosi zarówno studentom, jak i pracodawcom, największą korzyść.

Jak możemy Tobie pomóc w lepszym starcie na rynku pracy?

1. Możesz się zapisać do naszej BAZY TALENTÓW. Wypełnienie formularza zajmie Tobie chwilę, w rezultacie Twoje dane będą dostępne dla naszych partnerów, którzy stale poszukują talentów do swoich organizacji. Możesz też ZAAPLIKOWAĆ o pracę lub staż jeżeli znajdziesz ofertę, która będzie odpowiadała Twojemu profilowi.

2. Skorzystaj z organizowanych przez naszą Fundację warsztatów rozwojowych, podczas których eksperci nasi i naszych partnerów biznesowych rozwiną Twój potencjał.

3. Skorzystaj z naszej oferty diagnozy zawodowo-osobowościowej, która pomoże Ci dokonać świadomego wyboru ścieżki zawodowej i dołączyć do grona profesjonalistów na rynku pracy.

Dołącz także do nas na portalach społecznościowych, gdzie na bieżąco informujemy o prowadzonych rekrutacjach, warsztatach i innych działaniach:

Nasze sukcesy

Sprawdź opinie stażystów