Konkurs

Vloguj przyszłość! Internetowe Dzienniki Przyszłości
IlKdguWQ

Masz wyobraźnię i talent? Jesteś uczniem klas VII-VIII lub klasy III gimnazjum wybranych szkół? Już wiesz jak może zmienić się świat w ciągu najbliższych 20 lat? Przedstaw swoją wizję przyszłości i nagraj w postaci krótkiego filmu.
„Vloguj Przyszłość!” i zdobądź zaproszenie na Oficjalną Galę Ogłoszenia Wyników!

Jak wziąć udział w konkursie?

1) ZBIERZ EKIPĘ!

Możesz pracować w pojedynkę lub z maksymalnie 3 osobową ekipą znajomych z Twojej szkoły. W konkursie mogą brać udział uczniowie klas VII-VIII szkoły podstawowej oraz III klas gimnazjum.

2) DOBIERZ OPIEKUNA.

Opiekun Zajęć Rozwojowych – „Kreatywne Grupy Przedsiębiorcze” lub „Talenty z Pasją” na pewno chętnie Ci pomoże*. Przedstaw mu swój pomysł!
*Nie jesteś członkiem żadnej z tych grup? Dołącz już dziś i weź udział w konkursie!

3) WYBIERZ KATEGORIĘ:

Masz do wyboru pięć kategorii. Która forma jest Ci najbliższa? Wykorzystaj swoje talenty – wybierz tutaj! Zastanawiasz się o czym może być Twoja praca? Zainspiruj się tutaj!

4) NAGRAJ SWÓJ POMYSŁ 😉

Stwórz swoją pracę, a później nagraj ją w postaci maksymalnie 2 minutowego filmiku. Dokument nagraj, wiersz zadeklamuj, piosenkę zaśpiewaj, a wizję przedstawioną w plastyczną formie – zaprezentuj przed kamerą 😉

5) GO ONLINE!

Wrzuć swoją pracę na YouTube wraz z opisem*. O zarejestrowanie Zespołu poproś swojego Opiekuna Zespołu. Wystarczy, iż zbierze on odpowiednie zgody od rodziców (formatki zgód do pobrania na dole strony) i wypełni formularz poprzez Platformę Konkursową. Teraz śledź naszego Facebooka! Wszystkie informacje o dalszych etapach konkursu znajdziesz pod adresem: www.facebook.com/FundacjaRozwojuTalentow 😉

*Opis filmu powinien wyglądać następująco:

„TYTUŁ FILMU + KATEGORIA KONKURSU;

Nasz film bierze udział w konkursie VLOGUJ PRZYSZŁOŚĆ. Internetowe Dzienniki Przyszłości.;

Autorzy: [należy wpisać: nazwę Zespołu i nazwę szkoły]”

Na prace czekamy do 18 marca 2019 r. 🙂

Masz pytania?